Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Πιο τραγικός κι απ'τον Αισχύλο

Κοίτα να δεις, τώρα που άνοιξα δικό μου "μαγαζί", περνάω πιό πολύ χρόνο στο "πατρικό". Τι ανωμαλία κι αυτή...;

'Εχω πέσει πολύ την τελευταία βδομάδα. Βαριέμαι που ζω. Βαριέμαι να δουλέψω, βαριέμαι και να γράψω. Το οποίο συνήθως είναι αυτό που έκανα εν ώρα εργασίας ακριβώς επειδή βαρι;eμai να δουλέψω. Η κατάσταση είναι τραγική λοιπόν, όπως καταλαβαίνετε. Έχω να βγω και να σκουπιδιαστώ κάνα 10ήμερο -αυτό κι αν είναι τραγικό. Αφού αν δεν ήμουν CEO και μοναδικό μέλος του συμβουλίου μετόχων της Skoupidia Vriksellon θα με είχαν διώξει από τη θέση μου.  Χθές, Σάββατο βράδυ αφού είδα τη Στρέλλα (μεταξύ μας καύλωσα λίγο με την αρρωστημένη τροπή του σεναρίου. Όπως είχα καυλώσει και με τον Κυνόδοντα. Am I sick or what?)  ξέρετε τι έκανα για να διασκεδάσω τον εαυτό μου; Τρολάριζα 2 πιτσιρίκια σε ένα τσατ ρουμ που θέλανε να ζλησουνε τον έρωτα τους. Δηλαδή ο μαν ήθελε αυτή δεν είμαι και τόσο σίγουρος. Anyhow εγώ τους έλεγα βλακείες και τους την έσπαγα, τρεις ώρες μετά τα μεσάνυχτα (ώρα Βελγίου) μόνο και μόνο επείδή δεν είχα τι άλλο να κάνω. Η αλήθεια είναι ότι έλεγε βλακείες ο μαν και τα ήθελε λίγο ο κώλος του αλλά όπως και νά 'χει. πόσο τραγικός είμαι;

Θέλετε άλλο παράδειγμα; Κυριακή πρώί, κάθομαι και γράφω μαλακίες στο μπλόγκ. Τι εννοείς δεν είναι πρωί νεαρέ μου; Εγώ τώρα ξύπνησα. Είπαμε είχα δουλειές χθές το βράδυ και ξενύχτησα, τι θες να κάνω; Με έχουνε πάρει ίσαμε....3 τηλέφωνα και μου 'χουνε στείλει ίσαμε....2 μηνύματα για να πάω για καφέ τώρα που μας θυμήθηκε πάλι ο ηλίας και εδώ στας Βρυξέλλας κι εγώ κάθομαι σα τον μαλάκα μες το σπίτι και γράφω για να ενημερώσω το κοινό μου για την ανεξήγητη απουσία μου όλες αυτές τις μέρες. Πόσο τραγικός; Μωρε δε πάτε να χεστήτε. Σας βαρέθηκα. Πάω να πιώ τη καφεδιά μου και να απολαύσω τις τελευταίες αχτίδες του ηλία. Στα διάλα!



8 σχόλια:

  1. Έλα ρε Τρυποκάρυδε. Και γω καύλωσα λίγο με τον Κυνόδοντα. Ξέρεις εκεί που γλειφόντουσαν τα μουνάκια. Η μια αδερφή ήταν καλό ψωλαδάκι. Αλλά ο μαλάκας ο αδερφός διάλεξε την σάπια. Πόσο μαλάκας άντρας.
    Η κατάσταση σου μάλλον χρειάζεται ουίσκι. Κάνε υπομονή θα αναρρώσεις και θα γίνεις πάλι σκουπίδι κάποια στιγμή.
    Τι γέλιο με τον Τόλη. Τραγουδάει φιλαράκια στην χέστρα. Μιλάμε για πολύ έμπνευση το παλικάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε πες με άρρωστο, πες με απροσάρμοστο, πες με ψυχοπαθή, αλλά εγώ καύλωσα όταν γαμούσε ο αδερφός την αδερφή...Ντάξει κι εκεί που γλυφόντουσαν τα μουνάκια κάτι έγινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν θα σε πω τίποτα φίλε. Εδώ κάβλωσε ο ίδιος ο αδερφός με την αδερφή εμείς να μέναμε από έξω. Αλλά θα είχε πιο επιτυχία η μικρή πιστεύω σε αυτήν την σκηνή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είστε για δέσιμο..αλλά με ψήσατε να δώ τον Κυνόδοντα! :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είστε άρρωστοι και οι 2 (και μετά κράζεις την ρόδα, τσάντα και κοπάνα). Στον κυνόδοντα άντεξα τον χρόνο ρεκόρ των 10 λεπτών. Βαλούτα ολκής, πόρτ μαντό, τριπλόφαρδο μάλλινο παλτό μέχρις τον αστράγαλο.

    Όσο αφορά την προσωπική σου ζωή κάνε ότι γουστάρεις ρε τρύπο, το πολύ πολύ αν μπούμε 20 φορές και δεν βρούμε άρθρο να περιμένουμε μέχρι να έχεις κάβλες να γράψεις κάτι. Στην τελική σιγά μην μας δώσεις και αναφορά, γκόμενα μας είσαι ?

    Υ.Γ1: Μάγια μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Peri ξέρεις γιατί βάλανε τη μεγάλη αδερφή να ανακουφίσει τον πιτσιρικά ρε; Γιατί είναι ποιοτική ταινία ρε. Αν θέλανε να κάνουνε εισπρακτική επιτυχία θα βάζανε τη μικρή όπως λες ;)

    Μάγια, δες την.

    Τρολολολολο φυσικά και είμαστε άρρωστοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναι όντως δεν το είχα σκεφτεί...

    Μάγια δες την σου λεω και εγώ....

    Π Ο Ι Ο Τ Η Τ Α
    Π Ο Ι Ο Τ Η Τ Α
    Π Ο Ι Ο Τ Η Τ Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή