Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Πατούσες rule ρε μουνια!!!

Παίρνω το ρίσκο να γράψω και να ανεβάσω το συγκεκριμμένο άρθρο ξέροντας ότι πολλοί από τους φίλους μου που θα το διαβάσουν θα με σιχαθούν. Αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι, οι φίλοι μου με σιχαίνονται έτσι κι αλλιώς γιατί είμαι πιο όμορφος και πιο έξυπνος απ'όλους τους, οπότε δεν θα άλλάξει και κάτι.

Κατ' αρχάς να πω ότι είμαι ένας άνθρωπος που του αρέσουν οι διαστροφές. Θα μπορούσα να είμαι άξιος μαθητής του Μαρκήσιου ντε Σαντ αν και είναι ιεροσυλία να συγκρίνω τον εαυτό μου με τον μέγα Δάσκαλο. Τις διαστροφές λοιπόν - τις δικές μας ή των άλλων - πρέπει να τις αποδεχόμαστε και να τις αγκαλιάζουμε κι όχι να τις αντιμετωπίζουμε με απέχθεια και σκεπτικισμό. Οι διαστροφές είναι αυτές που μας δίνουν τον μέτρο του φυσιολογικού. Είναι ότι είναι το κακό για το καλό ή το σκοτάδι για το φως. Χωρίς το ένα δεν θα υπήρχε το άλλο.

Το θέμα είναι ιδιαίτερο και ευαίσθητο και θέλει προσεκτική προσέγγιση. Ας πούμε ότι κάποιοι άντρες προτιμάνε τα βυζιά. Άλλοι προτιμούν τον κώλο. Και για αιώνες αυτό έχει υπάρξει φλέγον δίλλημα που ταλανίζει την αντρική κοινότητα. Έχει προκαλέσει άπειρες συζητήσεις και τσακωμούς. Άλλοι βέβαια είναι πλεονέκτες και τα θέλουν και τα δύο αλλά αυτό παραβαίνει τους κανόνες. Αν έπρεπε  να διαλέξεις ένα απ'τα δύο ποιο θα διάλεγες; Βυζιά ή κώλο; Αυτή είναι η ερώτηση που πρέπει να κάνετε στον εαυτό σας.

Το ξέρω φίλε αναγνώστη ότι ή ερώτηση σε καταπιέζει κατά βάθος. Γι'αυτό είμαι εγώ εδώ αγόρι μου (φιλες αναγνώστριες μη μασάτε, η ερώτηση απευθύνεται κάλλιστα και σε εσάς δεν είναι θέμα, απλά νομίζω το αντρικό κοινό έχει δικαιωματικά μια προτεραιότητα όπως και το κάνουμε...). Ο Τρυποκάρυδος θα δωσει τη λύση. Την εναλλακτική. Διότι πρέπει να ξέρετε πως είμαι άνθρωπος των άκρων. Και σαν τέτοιος η απάντηση που δίνω - χωρίς φόβο και πάθος - είναι αυτή: ΟΙ ΠΑΤΟΥΣΕΣ!


Και φυσικά αναφέρομαι στις γυναικείες πατούσες διότι με τις αντρικές δεν θέλω να έχω ουδεμία σχέση και επαφή. Οι δικές μου, μου είναι υπέραρκετες. Πατούσες rule ρε μουνιά κι όποιος έχει αντίρρηση να έρθει να με βρει. Σε αυτόν τον κόσμο να ξέρετε υπάρχουν 2 είδη ανθρώπων. Αυτοί που γουστάρουν τις πατούσες κι αυτοί που τις μισούν. Να σκεφτείτε υπάρχουν άνθρωποι που δεν αντέχουν ούτε την ίδια τους τη πατούσα (!;!;). Αυτοί οι άνθρωποι λοιπόν πρέπει να καούν στη πυρά κατά την ταπεινή μου άποψη. Πώς είναι δυνατόν να σιχαίνεσαι την ίδια σου τη πατούσα; Είναι σαν να μου λές ότι σιχαίνεσαι το χέρι σου ή το αυτί σου ή τη μύτη σου. Είμαστε με τα καλά μας; "Οι πατούσες είναι βρώμικες, πατάνε κάτω με αυτές και τις έχουνε όλη μέρα κλεισμένες μέσα στα παπούτσια, και ιδρώνουν και βρωμάνε, μπλιάχ" ακούω κάποιες φλώρικες φωνούλες από το ακρωατήριο να λένε. Κατ' αρχας, πρόβλημα σου παλιοτυροβρωμίκουλα! Δεν φταίω εγώ που η γκόμενα σου είναι βρωμιάρα και δεν πλένει τα πόδια της. Κάτα δεύτερον δεν σου είπα να πας να της τις γλύψεις με το που έρθει σπίτι απ' τη δουλειά και βγάλει τα παπούτσια της (αν και μερικοί το γουστάρουν και αυτό,  διαστροφές είναι αυτές και ποιός είμαι εγώ για να κρίνω τις διαστροφές του καθενός). Και τρίτον αφου είναι γνωστό σε όλο το κόσμο πως τα πόδια των γυναικών δε βρωμάνε, όπως επίσης οι γυναίκες δεν κλάνουν και δεν χέζουν. Και εδώ δεν είναι δημότικο σχολείο αγαπητέ μου για να μαθαίνουμε τα βασικά πάλι από την αρχή. Οπότε πάρε το πούλο σου, κι έλα μετεξεταστέος το Σεπτέμβρη.

Όσοι είναι πατουσολάτρες λοιπόν, και είναι πολλοί, μη γελιέστε από το γεγονός ότι δεν το παραδέχονται ανοιχτά εξαιτίας της χρόνια καταπίεσης από τους μισητούς πατουσομάχους, ελάτε μαζί μου να κυρήξουμε ιερό πόλεμο στους ανίδεους, ανασφαλείς, απολίτιστους, άπλυτους, ενέραστους, απαράδεκτους, διώκτες της πατούσας. Μη κρύβεστε άλλο αδέρφια! Ο φασισμός δεν θα περάσε!. Η πατούσα θα νικήσει! Φωνάξτε το υπερήφανα με όλη τη δύναμη των πλεμονιών σας: "ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΟΥΣΕΣ!!!" Ναι σε σένα μιλάω μικρέ μου φίλε, που έχεις γεμίσει 3 σκληρούς με φωτογραφίες από πατούσες και τον έχεις κάνει σφεντόνα όλα αυτά τα χρόνια. Σε εσένα που έχεις περάσει νύχτες αξημέρωτες στο youporn κι έχεις χαλάσει μισό εργοστάσιο χαρτομάντηλα ψάχνωντας για καινούργια βιντεάκια με λεσβίες που γλείφουν πατούσες. (Διότι όπως και να το κάνουμε δύο ζευγάρια πατούσες που γλείφονται και μπαινοβγαίνουν σε διάφορες τρύπες είναι πολύ πιο ενδιαφέροντα από ένα ζευγάρι πατούσες σόλο. Η έστω ένα ζευγαρι πατούσες αγκαλιά με ένα παλαμάρι...).

Ποιά είναι όμως η πατούσα η σωστή. Οι παγίδες είναι πολλές εκεί έξω και το άπειρο κι απαίδευτο μάτι μπορεί να μπερδευτεί. Γι' αυτό και πάλι είμαι εδώ για σένα πατουσολάγνε αναγνώστη μου, για να σε προφυλάξω από τις κακοτοπιές.

Πεντικιούρ
Κατ' αρχάς, πέρα. πριν και πάνω απ'όλα δεν νοείται ωραίο γυναικείο πόδι χωρίς να έχει υποστεί έστω την υποτυπώδη φροντίδα από την ιδιοκτήτριά του. Δεν μιλάω για ατελείωτες ώρες καθημερινού πεντικιούρ. Μίλάω για τα βασικά. Ένα πεντικιουράκι το μήνα από επαγγελματία κι ένα κόψιμο τα πετσάκια και τις παρανυχίδες κάθε διβδόμαδο από την ίδια. Και οπωσδήποτε, αδιαπραγμάτευτα και ακατέβατα ένα βαψιματάκι την βδομάδα. Το πόδι το σωστό έχει πάντοτε βαμμένο (με βερνίκι της επιλογής της κυρίας, εκεί θα κολλήσουμε τώρα) το νυχάκι ή έστω γαλλικό.




Παγίδες που πρέπει να προσέξετε: Σε αντιστοιχία με την λαϊκή ρύση "Απο μπροστά παρθένα κι από πίσω μπαίνουν τραίνα" ένα γυναικείο πόδι μπορεί να είναι ύπουλα καμουφλαρισμένο ώστε από μπροστά να δείχνει σένιο (βαμμένο νυχάκι κτλ.) αλλά από πίσω να είναι σαν το πόδι της νύφης του Φρανκενστάιν. Δηλαδή κάπως έτσι:



Το ότι έχει βάψει η γκόμενα τα νύχια των ποδιώνε της δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχει δώσει στα μαγικά αυτά άκρα του σωματός της, την πραγματική φροντίδα που τους αξίζει. Γι' αυτό μην εντυπωσιάζεστε αμέσως από ένα ωραίο βαμμένο πόδι, αλλά τσεκάρετε πρώτα και τι παίζει κάτω απ'το καπώ. Επίσης υπάρχει και η περίπτωση του να φτάσει στο άλλο άκρο κάνοντας υπερβολικό πεντικιούρ και να καταλήξει σαν τον δράκουλα:


Διακόσμηση
Αν και το γυναικείο πόδι είναι από μόνο του ένα κόσμημα, ποτέ δεν μας χαλάει να είναι στολισμένο με διάφορα αξεσουάρ. Το λουράκι ή αλυσιδίτσα στον αστράγαλο, ας πούμε, για μένα είναι must, ενώ το toe ring αν και όχι απολύτως απαραίτητο δίνει ένα added value στο τελικό αποτέλεσμα. Extra bonus παίρνουν τα πόδια τα οποία φέρουν tattoo.







Παγίδες: Όπως με όλα τα πράγματα η διακόσμηση στο πόδι θέλει μέτρο και σύνεση. Γιατί πάντα ελοχεύει ο κίνδυνος η τύπισσα να το παρακάνει παρασυρμένη από τη μπιχλιμπιδαρία (αυτό με τις γυναίκες που τους αρέσουν τόσο πολύ τα γυαλιστερά πράγματα δεν το καταλαβαίνω) και να καταλήξει να κυκλοφορεί πατώντας πάνω σε δύο λατέρνες. Και ειδικά στην περίπτωση του tattoo που είναι και μόνιμο, μια λανθασμένη επιλογή μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες για ένα κατά τ'άλλα όμορφο πόδι, το οποίο θα μείνει παραμορφωμένο για όλη την υπόλοιπη ζωή του.



Υπόδηση:
Αααααχ....το τακούνι. Διότι όταν μιλάμε για το γυναικείο παπούτσι το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό φυσικά είναι το τακούνι. Το οποίο, φυσικά, είναι φετίχ από μόνο του και μιας και δεν θέλω να μπω σε ξένα (αν και πολύ κοντινά) χωράφια δεν θα αναφερθώ εκτενώς. Αυτό που έχω να πω είναι ότι το υπόδημα πρέπει να αναδεικύει το όμορφο πόδι κι όχι να το κρύβει ή να το υπερκερνά. Δηλαδή για να γίνω πιο κατανοητός, εμείς χεστήκαμε αν η γόβα είναι Manolo Blahnic και κοστίζει όσο ο προϋπολογισμός του Ουζμπεκιστάν ή αν έχει πάνω κρύσταλο σβαρόφσκι και φτερά από κωλοτρυπίδα αγριόπαπιας. Εμείς θέλουμε να βλέπουμε όμορφα πόδια μέσα σε όμορφα, άνετα, ευάερα και ευήλια παπούτσια. Nothing more, nothing less. Φυσικά αξίζει ειδική μνεία στα πέδιλα, σανδάλια κτλ. τα οποία ειδικά τώρα που καλοκαιριάζει μας αναστατώνουν εμάς τους ποδολάτρες αφού αφήνουν εκτεθιμένα κι ανυπεράσπιστα θηράματα στα σαρκοβόρα μάτια μας τα λατρεμένα γυναικεία ποδαράκια.


Παγίδες: Εδώ η μόνη παγίδα, αγαπητέ αναγνώστη μπορεί να είναι η κακογουστιά της γκόμενας. Και πραγματικά δεν υπάρχουν πολλά που μπορείς να κάνεις για αυτό. Αν μπλέξεις με τέτοια....ξεφορτώσου την όσο είναι νωρίς και βρες μια άλλη. Αν πάλι δεν μπορείς να την ξεφορτωθείς, καλή τύχη σου εύχομαι και όταν κοιτάς δεξιά κι αριστερά τα παπούτσια που φοράνε οι άλλες στο δρόμο, κάντο με προσοχή να μη σε κάνει τσακωτό. Επίσης προσοχή θέλει, το πόδι που βγαίνει από μια στενή γόβα παραμορφωμένο λές και το έχει πατήσει ρινόκερος. Κορίτσια είπαμε, να φοράτε ωραία παπούτσια να γουστάρουμε κι εμείς αλλά μην τα σακατεύουμε κιόλας τα ποδαράκια, κρίμα είναι...



Σχήμα/μορφή
Last but not least φίλοι μου είναι το σχήμα του ποδιού. Κι αυτό είναι μια πάρα πολύ υποκειμενική κατηγορία στην οποία δεν μπορώ να βοηθήσω και πολύ διότι περί ορέξεος κολοκυθόπιττα που λέει κι ο σοφός λαός. Γι'αυτό θα μοιραστώ μαζί σας τι μου αρέσει εμένα και τι όχι και αισθανθείτε ελεύθεροι να διαφωνήσετε ή να συμφωνήσετε. Κατ' αρχάς η πατούσα πρέπει να σχηματίζει ωραία τοξοειδή καμάρα.



Επίσης μου αρέσει όταν φαίνονται λίγο οι τένοντες που ενώνουν τα δάχτυλα με το κουντεπιέ.



Δεν μπορώ να αποφασίσω αν προτιμώ τα πόδια τα δάχτυλα των οποίων είναι σχεδόν στην ίδια ευθεία 



ή αυτα που σχηματίζουν γωνία...



 Δεν με χαλάει όταν το δεύτερο δαχτυλάκι είναι πιο μακρύ από το μεγάλο, αρκεί να μην το παρακάνει...


Σίγουρα όμως τα πόδια τα προτιμώ χωρίς τρίχες...



30 σχόλια:

  1. ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΟΥΣΕΣ !!!!!
    ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΟΥΣΕΣ !!!!!
    ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΟΥΣΕΣ !!!!!

    Μετά από αυτό το συγκλονιστικό ποστ αν σε είχα σε μια κατάταξη προτίμησης κοντά στο 80 με 90% τώρα έχεις ξεπεράσει το 150%. Τέτοια ψαγμένη, γαμιστερή, υπερπλήρης ανάλυση για την ανωμαλία της γυναικείας πατούσας δεν συνάντησα ποτέ μου.
    Όποιος μισεί τις γυναικείες πατούσες πιστεύω πως του έχει δημιουργηθεί ψυχολογικό πρόβλημα εξαιτίας των δικών του βρομόποδων. Οπότε ας κοιτάξει να τα πλένει συχνότερα και να αποζημιώσει όσους έχουν ψοφήσει όταν τα μύρισαν.

    Τώρα όποιος θέλει να ψαχτεί και να τον παίζει ώρες με λαδωμένα όμορφα πατουσάκια ας κοιτάξει να κατεβάσει τα torrent της Belladonna. Μιλάμε για πολύ πατούσα.
    Δες εδώ μερικά τρέιλερ. (Για όσους δεν έχουν γκόμενα)
    http://www.evilangel.com/en/director/Belladonna/1

    Τρυποκάρυδε μπράβο αγόρι μου !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Perinio δεν έχει σημασία αν έχεις γκόμενα ή όχι,πάντα μπορείς να "εκτιμήσεις" την Belladonna..
    :p

    Τρυποκάρυδε όντως μπράβο,τέλειο αρθράκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ζητάω στγγνώμη. Έχεις δίκιο maya. Χαίρομαι που μια γυναίκα εκτιμάει μια άλλη που έχει ταλέντο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδιά με συγκινήσατε...νομίζω θα δακρύσω...όχι ντάξει μου πέρασε χεχε

    Σοβαρά τωρα δεν περίμενα ότι θα υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι τόσο καμμένοι όσο εγω. Χαίρομαι που δεν είμαι μόνος μου στον αγώνα για την επικράτηση της Πατούσας.

    Α και θα συμφωνήσω κι εγώ με Maya. Belladona εκτιμούμε με ή ανευ γκόμενας. Άσε που άμα έχεις και γκόμενα και γουστάρει κι εκείνη ακόμα καλύτερα. Μη σου πω να τη παντρευτείς κιόλας γιατί δεν θα βρεις άλλξ τέτοια (αν και εφόσον έχει ωραίες πατούσες φυσικά...).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο σωστός πατουσοφάγος δεν εχει απαιτήσεις από τις πατούσες, είναι σαν τον γκόμενο που θέλει να σε πηδήξει και σου γαμάει τον ερωτα με "θες λίγη γυμναστική να σφίξεις".:P
    Σου έβαλα και το λινκ στον Μικέους.

    http://womanzones.blogspot.com/2005/11/fetishes.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαχαχα...Ο τύπος πρέπει να είναι θεούλης, θέλω να τον γνωρίσω! (wtf is wrong with me? δεν μ'αρέσει καθόλου ο τρόπος που σκέφτομαι...). Scratch that, εσένα θέλω να γνωρίσω χε χε.

    Σήριουσλι, αϊ γκετ γιορ ποιντ, άλλα όσο ανώμαλος και να είσαι άμα πας να γλύψεις "πατουσάκι" που μοιάζει σαν μούμια αιγυπτιακή και γουστάρεις κιόλας γιου χαβ του μπι πρίτι φακντ απ. Οπότε ας είμαι λιγότερο τρου και περισσότερο επιλεκτικός, δεν πειράζει...;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. popo de ksero. nomizo s agapao

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Α δεν είναι τίποτα. Πόλλοι το παθαίνουν αυτό. Είναι μέχρι να με γνωρίσεις. Μετά θα αλλάξεις γνώμη. Ή θα θελήσεις να με παντρευτείς και να μου κάνεις 12 παιδιά. Μέση λύση δεν υπάρχει. Αν είσαι γυναίκα και έχεις ωραίες πατούσες το συζητάμε το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε φίλε μας κάβλωσες τώρα (βλέπω τις φωτογραφίες)... Που να βρω πατούσα τώρα να μου τον παίξει μια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Well, the feet thing in my head is borderline obsession. Eftixws mono gia ta dika mou podia omos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλός είσαι τρύπο... Δεν γελάμε όπως στο κουτούκι του κοντού άλλα είσαι καλό υποκατάστατο. Στην αναβροχιά που λένε καλό και το χαλάζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Peri αν βρεις καμιά καλή πατούσα σπρώξτην κι από δω. Κι εγώ θα σ'αφήνω να παίρνεις μάτι το γκομενάκι από το βίντεο κλιπ του Τόνυ Σφήνου που λέγαμε...Εγινε;

    Ubime γιατί μόνο borderline κι όχι full time obsession; Με απογοητεύεις. Επίσης τι εννοείς μόνο για τα δικά σου πόδια; Τη βρίσκεις με τα πόδια σου; Σε φάση τα αγγίζεις και ερεθίζεσαι; Μοιράσου μαζί μας τις εμπειρίες σου...

    Ανώνυμε τι είσαι εσύ ρε; Πάρτον στο γάμο σου να σου πει και του χρόνου. Σόρι που δεν καταφέρνω να σε κάνω να γελάς όπως ο κοντός. Βλέπεις ο καλός θεούλης δεν έδωσε σε όλους το ίδιο ταλέντο δυστυχώς. Πάντως κι εγώ κοντός είμαι και αυτό σίγουρα δεν το έκανα επίτηδες για να του μοιάσω...(Αλήθεια που το ξέρουμε ότι είναι κοντός;).
    Οκ το έπαιξα θιγμένος, ώρα για το αληθινό μου σχόλιο τώρα. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια. Είναι τιμή μου να με συγκρίνεις -έστω κι αν υστερώ έτη φωτός- με τον μεγάλο μάστορα του μπλόγκινγ Mikeius. Ελπίζω να του μεταφέρεις τα χαιρετίσματα μου και πες και κάνα καλό λόγο για μένα...σλουρπ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είμαι και εγώ κοντός !!! Τελικά οι κοντοί είναι η πηγή του χιούμορ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εύκολα! Πατούσες rule και κοντοί rock ρε μουνιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σιγά μη χύνω και στο βρακάκι μου για τις πατούσες μου. λολ. Όχι, απλώς, είναι όμορφες, τις αγαπώ και τους αφιερώνω πολλήηηηη ώρα. Hence the borderline obsession. Και χαίρομαι γιατί βλέπω ότι υπάρχουν άνθρωποι που το καλοκαίρι κοιτάνε δαχτυλάκια κι όχι epic boobs. (although epic boobs is not a sight to be missed either eh! ;))
    Hells yeah, δαχτυλάκια rule! \m/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ευτυχώς που δεν το χύνεις το βρακάκι σου γιατί αν τους αφιερώνεις όντως πολλή ώρα όπως λες θα έπρεπε να αλλάζεις συνέχεια βρακάκια. Πράγμα χρονοβόρο, αντιοικονομικό και ασύμφορο. Από την άλλη μπορείς να βρεις (όπως βλέπείς εθελοντές υπάρχουν) κάποιον που να αφιερώνει εκείνος πολλή ώρα στις πατούσες σου κι ας τον να χύνει εκείνος το βρακάκι του...

    Ελπίζω να μην το θέτεις ως δίλλημα τώρα αυτό με τα epic boobs γιατί δεν θέλω να διχαστώ. Ας πούμε οτί το καθένα εξυπηρετεί το σκοπό του κι ας θεωρήσουμε το θέμα λήξαν. Τώρα άν διαθέτεις ΚΑΙ όμορφα πατουσάκια ΚΑΙ epic boobs νομίζω πως αυτομάτως σκαρφαλώνεις σε μία από τις 3 πρώτες θέσεις στη λίστα των υποψήφιων Mrs Τρυποκάρυδου. Πάντως εννοείται ότι υπάρχουν άνθρωποι που τσεκάρουν δαχτυλάκια φουλ. I know cause I'm one of them.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Why Mr. Still Life with the Woodpecker, I am Mrs. Umibe no Kafuka,pleased to make your acquaintance (αν και κινδυνεύω να με κλείσουν μέσα for doing a minor). O δικός μου έχει ένα εχμμ fixation με τα αυτιά, ο δικός σου με τη... γλυκοπατάτα (δε θα το ξεχάσω ποτέ). Tough break:-)Όμως ο δικός σου κερδίζει το δικό μου σε θεϊκά quotes. I do hope your mantra is yum.
    Φιλικά, a Murakami junkie.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. The pleasure is all yours cause I'm an extraordinary bird. And I'm not a minor. Ο δικός μου νομίζω έχει πρωτίστως κόλλημα με τους κοκκινομάλληδες (such as myself) αν και γενικά έχει πολλά κολλήματα απ' ότι φαίνεται. Και νομίζω ότι ήταν πατζάρι αυτό που λες. Τον δικό σου δεν είχα την τιμή να τον γνωρίσω.

    Και πως αλλά κυρίως γιατί καταλήξαμε να μιλάμε για τον "δικό σου" και τον "δικό μου" ενώ πριν λέγαμε για πατούσες και epic boobs? Με αποπροσανατολίζεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το παντζάρι ήταν σε άλλο βιβλίο. Οκ, ας πούμε ότι αγαπάει τα λαχανικά. You may not be a minor, αλλά ο Καφκα στο Umibe no Kafuka, είναι. Είναι μόλις 15.(You didn't get my drift, οπότε θα στο εξηγήσω. Mrs Umibe no Kafuka : When you're Mrs. someone, you're usually doing that someone. I'm not actually doing the book, αλλά στο βιβλίο, ε, οκ δε θέλω να στο πω, μήπως και το διαβάσεις κάποια μέρα. No spoilers.) Δεν έχει να λέει, δεν είμαι εδώ για να κάνω Murakami-προπαγάνδα.
    To get back on track, το βιβλίο του Pierre Louÿs, Trois Filles de Leur Mère, έχει - στην ελληνική του έκδοση (Θυγατέρες από σπίτι, εκδ. "Αφροδίτη"), το καλύτερο οπισθόφυλλο.Όλων των εποχών μάλλον. Θα σου έλεγα τι, αλλά look it up, να έχεις και τη χαρά της ανακάλυψης. Σε ό,τι αφορά το περιεχόμενό του, τώρα, είναι ειδικής κατηγορίας, και μερικοί δεν αρέσκονται σ' αυτά. Tough break, yet again.
    (Εντάξει, άμα δε το βρίσκεις εκεί στα ξένα, πες μου να σου πω).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ωραία από πατουσολογία (rulezzzzzzz) το πήγαμε σε φιλοσοφία-κουλτούρα-αμφισβήτηση και μάλιστα σε ping pong διάλογο. Stay focus kidz.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. The power of the foot compels us

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Έχει δίκιο ο ανώνυμος. Αν δεν μας επανέφερε εκείνος στην τάξη, θα το έκανα εγώ.

    Ένα τελευταίο μόνο: Πιό είναι αυτό με τις γλυκοπατάτες; Δεν το χω διαβάαει μάλλον. Α και το οπισθόφυλλο νομίζω δεν κατάφερα να το δω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Meh. Το οπισθόφυλλο δείχνει ένα πόδι, ένα στόμα κι ένα στήθος, σε ένα πολύ ενδιαφέρον, πανέμορφο mix. Η γλυκοπατάτα, αν δε κάνω λάθος, ήταν στο even cowgirls get the blues. Έχουν περάσει και 10 χρόνια, οπότε μπορεί και να κάνω λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Το οπισθόφυλλο ακούγεται πολλά υποσχόμενο. Τις καουμπόισσες τις έχω διαβάσει. Γλυκοπατάτες δεν θυμάμαι. Μόνο σπόρους πεγιότ και γερανούς. Αλλά πάλι εγώ είμαι σκουπίδι. Μπορεί να 'χεις δίκιο, δει παίρνω κι όρκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Οι πατούσες είναι από τα πιο όμορφα σημεία μίας γυναίκας και από εκεί μπορείς να διαπιστώσεις πολλά για την ίδια (κυρίως αν είναι καθαρή ως γυναίκα). Είναι και από τις πιο δυνατές ερωτογόνες ζώνες και αν τις χειριστείς σωστά, θα φας καλά...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. den eisai omonos poy trelenete gia ths ginekies patoyses to uema einai na broyme tha kataliles ginekies

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σίγουρα δεν είμαι ο μόνος -γι'αυτό άλλωστε συνεχίζω να έχω πίστη στην ανθρωπότητα- είμαι όμως ο καλύτερος

      Διαγραφή
  27. Καταπληκτικο αρθρο,μια απαντηση σε οσους δεν αρεσουν τα γυναικεια ποδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. File Trupokarude,exw to idio vitsio m'esena kai einai lathos na thewreitai diastrofi. Mikros trivomoun sta pelmata nearwn koritsiwn kai mou exei meinei ws thaumasia paidiki empeiria. Ws ek toutou tin epafi me ta gynaikeia podia,idiaitera me tin patousa,tin anazitw kai twra. Poly wraio to ektenes arthro sou kai mpravo pou den masas na exwterikeueis ta thelw sou. Proswpika, agapw tis gynaikes pou goustaroun na kanoun paixnidia me tis patouses tous.Mpravo kai stous patousofilous pou epikrotoun to arthro auto.

    ΑπάντησηΔιαγραφή