Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Guitar Heroin'

Λοιπόν ξέρω ότι ενδεχομένως και να φάω πολύ κράξιμο για αυτά που θα γράψω παρακάτω κυρίως από δύο κατηγορίες ανθρώπων. Τους hardcore gamers και αυτούς που παίζουν πραγματική κιθάρα. Λοιπόν μάγκες, όπως έχει πει και ο τιτανοτεράστιος Γεωργίου, πάρτε ένα κατσαβίδι και βιδώστε αυτό που θα σας πω, καλά στο κεφάλι σας: Δε πα να λέτε ότι θέλετε; Σας γράφω στα τριχωτά αρχίδια μου!

Guitar hero και τα μυαλά στον τόρνο ρε μουνιά! Και μάλιστα στο Wii για να'χει και χάλια γραφικά να γουστάρουμε. Γιατί σημασία δεν έχουν τα γραφικά και οι λοιπές δευτερεύουσες αρχιδιές αλλά να ροκάρουμε. Και ναι κύριε Metalhead με την custom made ESP EXP -υπογεγραμμένη από τον ίδιο τον Hetfield- κιθάρα, μπορούμε και εμείς οι άμπαλοι - εμείς στους οποίους ο καλός θεούλης δεν έδωσε απλόχερα το ταλέντο όπως σε σένα - να ροκάρουμε. Στην αρχή το κάναμε έτσι:


Αλλά ευτυχώς ένας άγιος άνθρωπος (μεγάλη η χάρη του) μας λυπήθηκε και ανακάλυψε το guitar hero. Και τη θέση της αέρινης κιθάρας πήρε το χειριστήριο-κιθάρα του wii, του x-box του playstation κ.ο.κ. Κι από τότε ροκάρουμε ανελέητα. Και για του λόγου το αληθές παραθέτω σπανιο οπτικοακουστικό υλικό με την αφεντία μου και το συγκρότημα μου, τα σκουπίδια του Leuven, στο οποίο ροκάρουμε χωρίς οίκτο, παίζοντας μια σπάνια εκτέλεση του You Give Love A Bad Name με φωνητικά ala Lemmy, καθώς ο λαιμός μου είχε κλείσει ύστερα από 5 ώρες ανηλεούς ροκαρίσματος και τραγουδιού. Επίσης για κάποιο -ανεξιχνίαστο ακόμα- λόγο, ξύνω σύνέχεια τα αρχίδια μου, μην δίνετε σημασία, μάλλον είναι επειδή την έχω δει ροκ-σταρ!


Frontman/vocals: Τρυποκάρυδος
Κιθάρα: Primitive
Drums: H A.M. Πρίγκηπας "the Prince" Πριγκηπόπουλος
Σκηνοθέτης/κάμεραμαν/ενθουσιώδης groupie: Χομπίστας
Απαθής/βαριεστημένος groupie: George Pol

ΥΓ: Ειδική μνεία αξίζει στους ανθρώπους που κατέστησαν δυνατό το άνωθεν ροκάρισμα και οι οποίοι δεν είναι άλλοι από τους αγαπητούς agapouls. Χωρίς αυτούς τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε συμβεί, καθώς αυτοί μου έκαναν δώρο το Guitar Hero Band Set. Agaps, όπως βλέπετε έπιασε τόπο. Money well  spent ;)

9 σχόλια:

  1. Καλα μιλάμε για φοβερή σκηνοθεσία. Αυτή η φάση με το καυλωδιο με έχει αφήσει άναυδο και εκπληκτο γωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. - Hey Hobbistas είσαι γαμάτος!
    - Για τη φάση με το καλώδιο λές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το παιδάκι από πίσω γιατί δεν το παίζεται ρε κάφροι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτός είχε έρθει στο σπίτι για να χέσει βασικά, δεν ήθελε να παίξει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε με δουλεύετε? Ολόκληροι μαντράχαλοι και παίζετε το "You Give Love a Bad Name".....στο EASY??????? Ναι μην προσπαθήσεις να δικαιολογηθείς, έχω το guitar hero και ξέρω τα επίπεδα δυσκολίας. Ο Prince χτύπησε την μπότα 5 φορές όλες κι όλες.Για τον primitive δε βλέπω καλά, αλλά δεν τον βλέπω να σκίζεται κιόλας...

    ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Δεν τα λέω αυτά για να υποτιμήσω την προσπάθεια. Ίσα ίσα, η όλη κάυλα στο Guitar Hero και ειδικά στα drums, είναι να το παίξεις όσο πιο κοντά στο κανονικό κομμάτι γίνεται. Πιστέψτε με! Drums χωρίς την μπότα να χτυπάει ασταμάτητα δε λένε. Δοκιμάστε στο hard. Μπορεί να σας πάρει λίγο χρόνο παραπάνω να το βγάλετε, αλλά όταν το κάνετε η πώρωση θα είναι 100πλάσια. Guarantee!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ox bre aderfaki mou, poio hard twra...Gia na ftaseis sto shmeio na to paizeis sto hard prepei na exeis liwseis to kommati, kati to opoio einai ligo xlwmo na ginei me to sugkekrimeno..
    Epishs, to na stamatas na paizeis gia na pieis ligo mpuritsa upodhlwnei mallon oti den thn pairneis k polu sobara thn olh fash, kati to opoio einai APARADEKTO gia to hard. :P

    "Primitive" 24/05/2011 - 17:30

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μάγκες ευχαριστούμε για την υποστήριξη. Όταν κυκλοφορήσει το πρώτο μας cd με τίτλο "The Leuven Trash: Guitar Heroes! (we may not have a clue about music but we love to rock n' roll)" θα σας τον στείλουμε συστημένο και υπογεγραμμένο με αίμα και σπέρμα.

    Φίλε Άλζα, δεν θα δικαιολογηθώ, φυσικά και παίζουμε στο easy. Είμαστε καινούργιο σχήμα, δώσε μας λίγο χρόνο. Τώρα μάλιστα που έχουμε και δεύτερη κιθάρα λέω να το παίξω λίγο Hetfield (κιθάρα-φωνή) ή να βρούμε ένα γκομενάκι για τα φωνητικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ε, εντάξει όλοι στην αρχή απο το easy ξεκινάμε. Η παρατήρηση μου έγινε καθαρά γιατί βλέπω μεγάλο potential στο σχήμα, οπότε θέλω να σας τσιγκλίσω να πάτε καλύτερα.

    ΥΓ. Τα δικά μου drums είναι χαλασμένα εδώ και ένα χρόνο και έχω να κοπανηθώ απο τότε, και η καριόλα η SONY, που να την χακεύουν μέχρι την δευτέρα παρουσία, δεν κάνει service αλλά πρέπει να πάρεις καινούργια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή