Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Αντι προκύρηξης

Σήμερα είναι η πρώτη μέρα που ξυπνάω στο καινούργιο μου διαμέρισμα. Ακόμα δεν είναι επιπλωμένο όπως βλέπετε, αλλά σιγά σιγά θα το φτιάξουμε. Είπαμε να μην έχει φρου φρου κι αρώματα φυσικά, αλλά χρειάζεται να έχει τον δικό του χαρακτήρα. Τον δικό μου χαρακτήρα δηλαδή. Η χθεσινή ανάρτηση ήταν πιλοτική. Ήταν κάτι που έγραψα στη χέστρα τις προάλλες και σκέφτηκα ότι ταιριάζει γάντι για πρώτο ποστ καθώς ό,τι γράφω εδώ μέσα ως επι το πλείστον θα είναι για το καζανάκι.

Και μιας και είμαι ανορθοδοξος και το ξεκίνησα ανάποδα το πράγμα, ας πούμε σήμερα τι ακριβώς, στο περίπου, έχετε να περιμένετε από αυτό το μπλόγκι. Κατ' αρχάς, όπως είπα και στο πατρικό, τα "άρθρα" θα είναι πιο πολύ αηδίες και τυχαίες σκέψεις που μου έρχονται στο μυαλό παρά σοβαρές συγκροτημένες εκθέσεις που υποστηρίζουν την τάδε άποψη (λες και τα άλλα ήταν τέτοια χα χα χα). Επίσης μπορεί να είναι κάποια κομμάτια που έχω γράψει παλιότερα αλλά καταπιεζόμουν από τον άλλο να μην τα ανεβάσω γιατί ήταν πολύ κάφρικα. Τέλος μπορεί να είναι κάποιο βιντεάκι ή κάποιο τραγούδι που είδα ή άκουσα στο συσωλήν και μου άρεσε. Κοινώς αν θέλετε ποιότητα να πάτε στο Trip-O-karidos. Εδώ θα ανεβάζω πράγματα έτσι για να πω ότι τα ανέβασα.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να επισημάνω πως το trolling όπως και το κάπνισμα  επιτρέπεται καθ' όλη διάρκεια της πτήσης. Γι' αυτό τρολάρετε και καπνίστε άφοβα. Άμα θέλετε κάντε τα και τα δύο ταυτόχρονα, δεν με πειράζει. Ακόμη αν θέλετε σβήστε τη γόπα πάνω στην οθόνη ή πετάξτε τη τζιβάνα με οργή πάνω της καθώς τρολάρετε. Εμένα να! στα αρχίδια μου!

Αντε και για να αρχίσει ωραία η μέρα πάρτε τραγουδάκι...(ο τύπος είναι μεγάλο είδωλο, θέλω να κάνω εγχείρηση αλλάγης φύλου για να κάνω το παιδί του...)


6 σχόλια:

  1. Που τον βρήκες τον τύπο ρε συ. Το πόσο γέλασα όταν βγήκε από την πόρτα του περιπτέρου και βρέθηκε στο πλοίο. χαχαχαχαχα

    Καλή συνέχεια στο μπλοκ φίλε με καφρίλα πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tonis Sfinos φίλε...ένα όνομα μια ίστορία! Χθες τον ανακάλυψα (να 'ναι καλά ο 30φυλλος) και μου 'χει λυθεί το κωλάντερο από τα γέλια. Ψάξε γιουτουμπ, έχει κι άλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τρύπο... κάνε κουμάντο να μάθουμε ποιο είναι το νινί με το πράσινο φόρεμα (http://www.youtube.com/watch?v=ZPALAzWmpfg&feature=related). Να στείλουμε μαζικά mail στον TsirkoRentikolo και να τον εκβιάσουμε να μας δώσει πληροφορίες.

    Υ.Γ1: Δες πόδι που έχει η ρουφιάνα, απλά σκέψου σε τι μπορείς να κάνεις με τα πατουσάκια της

    Υ.Γ2: Από καμάρα παντός είναι πολλά υποσχόμενο (check it 2:48).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υ.Γ3: Τσέκαρε και το 3:54, όχι το βρακάκι άλλα το ποδαράκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό δεν είναι πόδι έργο τέχνης είναι!
    http://img851.imageshack.us/f/newd.jpg/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σόρι φίλος, τι έλεγες; Δε σε πρόσεχα, τσέκαρα ροζ βρακάκι στο 3:54...χαχα. Όντως πόδι πολύ δυνατό το νίμου με το πράσινο φόρεμα. Πρέπει να βρεθεί πάραυτα και να μας πλακώσει ομαδικώς στις πατουσομαλακίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή