Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2012

Ιδέες και λύσεις για να τσακίσουμε τους φασίστες

Την ιδέα μου την έδωσε το παρακάτω δημοσίευμα:

http://tvxs.gr/news/topika-nea/ioannina-eskasan-ta-lastixa-ton-aytokiniton-tis-xrysis-aygis

Μην βιαστείτε να κρίνετε και προπάντων να κοροϊδέψετε απαίδευτοι δημοσιογραφίσκοι! Ξέρω τι θα πείτε πολύ πριν γεννηθεί η σκέψη στο μυαλό σας, γι'αυτό εξοικονομήστε σάλιο κι ανάσα. Ναι μπορεί ο τρόπος αυτός αντιμετώπισης του φασισμού να μοιάζει παιδικός, ανούσιος ως και γελοίος στα ημιμαθή και ανώριμα μυαλά σας, αλλά δεν σας κατηγορώ. Ο καθείς μέχρι όπου φτάνει. Μην ανησυχείτε όμως, ο Τρυποκάρυδος είναι για ακόμη μια φορά εδώ για να σας ανοίξει τα μάτια και να στουμπώσει το μυαλό σας με το φως της αλήθειας. Γατάκια...Κατ' αρχάς για λόγους που δεν θα αναλύσω εδώ και τώρα, ο τρόπος για να αντιμετωπίσεις τους φασίστες δεν είναι η ευθεία ρίξη και σύγκρουση. Κοινώς αν πας να τους τσακίσεις τα κεφάλια, πρώτον δεν θα το καταφέρεις διότι τα κεφάλια τους -ακριβώς επειδή είναι κενά- είναι χοντρόπετσα και δεν σπάνε με τίποτα. Επίσης αν τελικώς τα καταφέρεις, τότε τι διαφορά έχεις από αυτους; Από την άλλη, το να κάτσεις να τους μιλήσεις λογικά, πάλι δεν θα επιφέρει επιφέρει αποτελέσματα, καθώς το λεξιλόγιο τους δεν ξεπερνά βία τις 50 λέξεις (από τις οποίες οι 25 τουλάχιστον είναι παράγωγα της ρίζας "ουγκ") οποότε τσάμπα κόπος. Τέλος το να μην κάνεις τίποτα, το να μείνεις απαθής εως και παθητικός απέναντι στην επέλαση του φασισμού, μαλακία είναι. Δεν έχω καμία όρεξη να λέω "Ζήτω το κόμμα" και "Heil Μπαρμπαρούση" στα γεράματα. Γι' αυτό σας λέω, άλλος είναι ο τρόπος αδέρφια. Και είναι ο εξής: πρέπει να τους πολεμήσουμε σε ιδεολογικό επίπεδο. Αλλά επειδή αυτοί στερούνται ιδεολογίας, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τους τσακίσουμε το ηθικό. Όπως τότε παλιά στο σχολείο, θυμάστε; Που υπήρχε στάνταρ ένα παιδάκι, συνήθως λίγο χοντρούλι, λίγο μονόχνωτο, λίγο βλαμμένο, που αντιπαθούσες. Αλλά δεν σου πήγαινε και η καρδιά να το πλακώσεις στις μάπες. Και τότε άρχιζες τον ψυχολογικό πόλεμο, μέχρι που το παιδάκι άλλαζε σχολείο. ΟΚ, ενδεχομένως του δημιουργούσες ανεπανόρθωτα ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία προσπάθησε να λύσει στην μετα-εφηβεία εγγραφόμενος στην χρυσή αυγή, οπότε φάτα τώρα μαλάκα (τρομακτικό αν το καλοσκεφτείς...η ζωή κάνει κύκλους. Και πως κάνουν οι κύκλοι...; http://www.youtube.com/watch?v=HKfFCWYuNDQ ) Αλλά δεν είναι εκεί το θέμα μας τώρα. Το θέμα μας είναι ότι αυτό το παιδάκι, που τώρα μεγάλωσε πρέπει να πάρει πάλι το μπούλο. Και να πως θα το πετύχουμε αυτό

Στόκος - τιμή - χρυσή αυγή Θυμάστε όταν ήμασταν μικροί που πέρναμε φυσοκάλαμα και 200 δραχμές στόκο (τζαμόστοκο) από το σιδηροπωλείο ή το φαναρτζίτδικο της γειτονιάς και παίζαμε πόλεμο; Ε τώρα θα κάνουμε το ίδιο μόνο που τα θηράματα μας θα είναι αποκλειστικά οι φασίστες. Προτείνω δε μάλιστα, την μέθοδο σνάιπερ (ακροβολισμένοι σε καίρια, καλά κρυμμένα σημεία) ώστε να μην ξέρουν από που τους ήρθε. Εναλλακτικά, εκτός από στόκο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στραγάλια, σαλιωμένες χαρτοπετσέτες, κι αυτά τα μικρά μικρά "ντοματάκια" που ανθιζουν πάνω στους θάμνους στα πάρκα. Όταν μας τελειώσουν όλα τα πυρομαχικά, αρχίζουμε να εκτοξέυουμε αυτά τα μικρά "στάχυα" που φυτρώνουν επίσης σχεδόν παντού και κολλάνε στα ρούχα σα διάλοι. Βέβαια επειδή το βεληνεκές τους είναι σημαντικά μικρότερο από του φυσοκάλαμου, και άρα χρειάζεται να πλησιάσετε τον στόχο άρκετα, συστήνω προσοχή κατά την χρησιμοποίηση αυτού του "όπλου". Ας είναι κάτι σαν έσχατη και απεγνωσμένη λύση

Λούτσα - τιμή - χρυσή βροχή
Σηκωθείτε από ντιβάνια, καναπέδες και ξαπλώστρες, αμολυθείτε στα τζάμπο και αδειάστε τα ράφια με τις νερόμπομπες και τα νεροπίστολα. Ξεθάψτε τις παλιές σας μπουγελόφατσες από το πατάρι. Γεμίστε με νερό και...ΠΥΡ!!! εεε...συγνώμη ΥΔΩΡ! ήθελα να πω. Μπουγελώστε τους φασίστες όπου  κι αν τους βρείτε. Ερχόμαστε! Είμαστε πολλοί, κι είμαστε υγροι! Προτεινόμενη αμφίεση: αδιάβροχα μπέρπμερι (απομίμήσεις) που θα έχετε προμηθευτεί από Πακιστανούς παραεμπόρους. Έτσι η  επίθεση θα έχει και συμβολική χροιά.


Βρώμα - τιμή - χρυσά αυγά (σάπια) Άλλο ένα αγαπημένο διαμάντι του μαθητικού οπλοστασίου, ήταν οι αμπούλες βρώμας αν θυμάστε καλά. Πλεονέκτημα της είναι με μία μόνο εξολοθρεύεις πολλά θύματα ταυτόχρονα. Μειονέκτημα είναι ότι χρειάζεται κάποιος τολμηρός δολιοφθορέας για να φέρει εις πέρας την αποστολή. Αλλά πάντα υπάρχει ένας τέτοιος αναμεσά μας, οπότε δεν φοβάμαι. Προτεινόμενος τρόπος δράσης: στα κατα τόπους γραφεία του κόμματος, αφου έχει προηγηθεί μια σχετική παρακολούθηση και καταγραφή της κίνησης, πετάμε την αμπούλα από το παράθυρο όταν έχει τους πιο πολλούς μέσα και μετά αμπαρώνουμε τις πόρτες και τα παράθυρα απ'έξω με δοκάρια και πρόκες και τους αφήνουμε να βράσουν στο ζουμί τους.


Τέλος επειδή βαριέμαι να γράφω άλλο, να αναφέρω κάποιους άλλους τρόπους αντίδρασης στον φασισμό: Καρφιά στις καρέκλες τους (εναλλακτικά πορδομαξιλάρι), επικάλυψη της κιμωλίας με μπλάνκο (ώστε να μην μπορούν να γράφουν στους μαυροπίνακες και διαδίδουν τις δηλητηριώδεις ιδέες τους) και βούτυρο στα πόμωλα τως πορτών τους. Επίσης σε περίπτωση που καταστεί αναπόφευκτο να αναφέρω ενδεικτικά μερικούς προτεινόμενους τρόπους λεκτικής αντιπαράθεσης με τους χρυσαυγίτες: Καθρεφτάκι και στα μούτρα σας, όποιος το λέει είναι, φτου και το πατάω και δεν ξαναπατιέται, όποιος κοροιδεύει κοροιδεύει τον εαυτό του, ωωωω τι του πε, και το προσωπικό μου αγαπημένο: θα φωνάξω τον αδερφό μου που πάει λύκειο.

Λοιπόν άϊντε σοβαρευτείτε λιγάκι λέω γω, γιατί τα πράματα είναι σοβαρά... Και πιείτε κι ένα φραπεδάκι να στανιάρετε


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου