Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Valentine's Special

Έτσι όπως με έχεις κόψει αγαπητέ αντρουά αναγνώστη και πανέμορφη θυληκιά αναγιγνώστρια, θα περίμενες σήμερα να βγω και να αρχίσω να κράζω το μπούστη το Βαλεντίνο και τη σκατογιορτή του σκατά στο τάφο του - αν υπάρχει. Εγώ όμως θα κάνω την έκπληξη και την ανατροπή οσάν άλλος Πρετεντέρης που κατα βάθος είναι κομουνιστής -ναι είναι, μάθετε το. Σήμερα δεν είναι μέρα για έριδες μίση και κομπλεξισμούς. Σήμερα είναι μέρα για αγάπες και λουλούδια, καρδούλες και μπαλόνια. Ναι φίλες και φίλοι μιλάω πολύ σόβαρα κι όχι δεν έχω πιει ναρκωτικά.Ακόμα. Σήμερα γιορτάζουμε τον έρωτα. Βγείτε στους δρόμους και φωνάξετέ το. Ερωτευτείτε, αγαπηθείτε και αγαμηθείτε υπέυθυνα, χωρίς φόβο και πάθος.
Μην υποκύψετε στις υστερικές κραυγές των συμπολιτών μας που ωρύονται για εμπορευματοποίηση και απαξιώνουν τη γιορτή του έρωτα, κινδυνεύοντας να καταντίσουν πιο trendy κι από τα Starbucks, πιο γραφικοί κι από τη Μονεμβασιά. Έχοντας όμως συνείδηση των χαλεπών καιρών στους οποίους έχουμε περιέλθει και πάντα πιστός στις προσωπικές μου αξίες και ιδανικά, θα σας παρουσιάσω και θα σας προτείνω εναλλακτικούς τρόπους για να γιορτάσετε ανέξοδα, πρωτότυπα και οικολογικά την φετινή ημέρα και να αποτίσετε τον δικό σας φόρο τιμής στο φτερωτό ξεκωλάκι του έρωτα. Σας προειδοποιώ όμως. Οι προτάσεις μου ίσως φανούν σε μερικούς/μερικές τόσο ακραίες και προχωρημένες που ακόμα κι αν τις διαβάσει και ο πιο σκληροπυρηνικός χιπστεράς θα θελήσει να ξυρίσει το μουστάκι του και να φορέσει φυσιολογικά, ανθρώπινα ρούχα. Από τούτη την αράδα λοιπόν, θεωρείστε εαυτούς προϊδεασμένους και προειδοποιημένους και μη μου ζητήσετε μετά τα ρέστα. Άλλωστε, λεφτά δεν υπάρχουν, τα 'χουμε πει αυτά. Τέλος να τονίσω πως αν και θεωρώ τα δύο φύλλα ίσα, όπως ξεκαθάρισα στο προηγούενο άρθρο μου, κουμάντο πλέον κάνουνε οι γυναίκες σε αυτό το κόσμο. Γι'αυτό απευθύνομαι κυρίως σε αυτές. Που ξέρω ότι τις αγγίζει κι ένα κλικ παραπάνω η σημερινή γιορτή. Κι εσείς όμως άντρες μπουνταλάδες δώστε βάση. Σας αφορά εξίσου.

Κι επειδή όσοι με ξέρετε, αλλά κι όσοι νομίζετε ότι με ξέρετε, έχετε καταλάβει τι ανώμαλο, ανίερο και ανόσιο καθίκι είμαι, θα φανώ αντάξιος στις προσδοκίες σας. Δεν θα σας πω για ρομαντικά δείπνα με κεράκια κι αηδίες. Ούτε για τσόντες στο DVD κι ασύστολα γαμήσια μπέχρι πρωίας. Αυτά είναι για τους αδαείς, τους αμαθείς και τους τετριμμένους. Και το δικό μου το κοινό, όπως περίτρανα και οικειωθελώς έχει αποδείξει, μόνο τέτοιο δεν είναι. Οι τρόποι για τον εορτασμό του Βαλε-γδύνου που θα προτείνω, έχουν να κάνουν με τις διαστρφές ή όπως αγγλιστί έχει επικρατήσει να λέγονται, τα φετίχ. Θα ξεκινήσω από τα μαλακά να μην σας έρθει και doubl(e)ass.







Κρύο, καιρός για τρίο.


Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι η καθηγιασμένη τούτη μέρα γιορτάζεται 14 φεβρουαρίου. Όταν το βόρειο (και βάλε) ημισφαίριο τουτου εδώ του πλανήτη είναι βυθισμένο στο καταχείμωνο, το χιόνι και το κρύο.  Κλείστε λοιπόν  το καλοριφέρ, ανάψτε κάνα κεράκι να κάνετε ατμόσφαιρα (έτσι εξοικονομείτε ρέυμα και πετρέλαιο), φέρτε μία φίλη σας (δεν μας νοιάζει να είναι κολλητή σας, αρκεί να είναι μουνάρα. Όσο πιο ξέκωλλη και έτοιμη για όλα τόσο το καλύτερο) πείτε στον καλό σας να έρθει σπίτι σας γιατί του έχετε ετοιμάσει μια έκπληξη και παρακολουθήστε τη θερμοκρασία και το πουλάκι του να ανεβαίνουν στα ύψη. Θα το εκτιμήσει ιδιαιτέρως. Κι όσες ανησυχείτε για το ότι μοιραζεστε τον καλό σας κι άλλες τέτοιες αηδίες ένα θα σας πώ, Το είπε κι ό ίδιος ο Τζίζας (a.k.a. χριστούλης): Αγαμάτε αλλήλους. Δεν θέλετε να πάτε κόντρα στον μεγάλο και να καείτε στην κόλαση, έτσι δεν είναι; Μοιραστείτε την αγάπη σας, το κρεβάτι σας (ή χαλί ή πάτωμα ή πάγκο κουζίνας σας, ότι προτιμάτε) και δείξτε στην πράξη πόσο καλή χριστιανή είστε με αυτή την ύστατη και υπέρτατη πράξη αγάπης. Και μη ξεχάσετε τις καπότες γιατί όσο καλή σας φίλη και να είναι η άλλη δεν ξέρετε τι βρωμιάρα μπορεί να είναι. Χώρια που κυκλοφορούν κι αρρώστιες.





Να μου γλύφεις τη πατούσα να μην πεις πως σ'απατούσα


Όπως πολύ καλά γνωρίζετε καθώς και πολλάκις έχω δηλώσει, τουτη εδώ η διαστροφή είναι η αγαπημένη μου. Είναι η κορωνίδα όλων των φετίχ κατά την ταπεινή μου -πάντα- άποψη. Οπότε δεν θα μπορούσε να λείπει από το μενού της ημέρας. Αν δεν πειστήκατε από το προηγούμενο λοιπόν ή αν δεν είστε πιστή χριστιανή (κρίμα που θα καείτε στην κόλαση αλλά τελος πάντων...) μπορείτε να δείξετε την αγάπη σας στον καλό σας αφήνωντας τον να λετρέψει τα όμορφα και περιποιημένα ποδαράκια σας. Βασική προυπόθεση να τα χετε πλύνει (μη κολλήσουμε κανα μύκητα στη γλώσσα) και να έχετε κάνει τον απαραίτητο καλλωπισμό (πεντικιουρ, βάψιμο νυχιόνε κτλ). Αν άλι τα πόδια σας είναι απάλευτα ή αν είστε λίγο πιο χάρντκορ αφέντρα μπορείτε να τον βάλετε να γλύψει τα τακούνια ή τις μπότες σας. Η βραδιά μπορεί να ολοκληρωθει με μια φαντασμαγορική ποδομαλακία με τη βοήθεια αρωματικού λαδακίου. Αφήστε τον καλό σας να εναποθέσει τους μελλοντικούς πλην αγέννητους απογόνους του κυριολεκτικά στα πόδια σας. Αφού έτσι κι αλιώς τον πατάτε κάτω τον κακομοίρη όλο τον χρόνο, σήμερα κάντε το με στυλ τουλάχιστον.







Αφέντρα μου πλανεύτρα, της καρδιάς μου είσ' η κλέφτρα


Ας παραμείνουμε στο ίδιο κόντεξτ (που λέει κι η γιαγιά μου) αλλά ας ανεβάσουμε τον πήχη μερικά εκατοστά (ή και περισσότερα, αν το βαστάει η καρδιά σας...). Είναι κοινό μυστικό ότι όλες οι γυναέκες γουστάρουν λίγο ή πολύ να διαφεντεύουν τους άντρες τους και πολλές το κάνουν απροκάλυπτα σε όλους σχεδόν τους τομείς της σχέσης τους εκτός από το κρεβάτι. Από την άλλη, είναι επίσης -σε λιγότερο βαθμό φυσικά- γνωστό, ότι κι οι άντρες κατα βάθος γουστάρουν να γίνονται υποχείρια των γυναικών, αν και δεν θα το παραδεχτούν ανοιχτά σχεδόν ποτέ. Σήμερα είναι η μέρα που θα σπάσουμε το κατεστημένο. Εφοδιαστείτε με τα τελευταίας μόδας και τεχνολογίας ρούχα κι αξεσουάρ και χαρίστε στον καλό σας μια βραδιά που θα του μείνει πραγματικά αξέχαστη. Συγκεκριμμένες ιδέες και προτάσεις δεν θα σας δώσω. Μυαλό και χεράκια έχετε -κι αν όχι υπάρχει πάντα το google με φωνητική εντολή- βάλτε τα να δουλέψουν. Οι επιλογές είναι πραγματικά απεριόριστες. Βάλτε στο σιντιπλέηερ το S&M από Metallica, αφήστε το λάτεξ να σας αγκαλιάσει από κεφάλι μέχρι κωλοτρυπίδα και μεταμορφωθείτε από μίζερη και ανιαρή γραμματέας σε δασκάλα και αφέντρα του έρωτα. Παιχνίδια ρόλων, μαστίγια, κεριά, gagballs, σχοινιά, δονητές και dildoes έχουν όλα την τιμιτική τους σήμερα. Θα καεί το πελεκούδι (προσοχή με τα κεριά, μην πάρουμε και καμιά φωτιά). Και για όσες είναι πραγματικά αποφασισμένες και δεν κωλώνουν πουθενά έχω μόνο δύο λέξεις: στραπ ον. Προσδεθείτε κυρίες μου και δείξτε στον καλό σας, πως ο Buttman μπορεί να γίνει γατάκι στα χέρια της Catwoman. Νιαρρρρ. (Μαγκες μην ψαρώνετε και μην κωλώνετε. Αφού την έχετε σκίσει τη γάτα το ξέρω. Έτσι τα λέω για να χαρούνε)




Πες το μ'ένα πιπί

Στο σημείο αυτό κι αφού τα αίματα έχουν αρχίσει να ανάβουνε επικίνδυνα πάμε λίγο να τα καταβρέξουμε για να στανιάρουν. Φαντάζομαι όλες σας θα έχετε ακούσει τον όρο Xρυσή Bροχή ή Χρυσό Ντουζ. (golden rain/shower). Αρκετές από σας θα ξέρουν και τι σημαίνει. Αν πάλι όχι, αν δηλαδή είστε από αυτές τις -πως να το πω κομψά;- αγάμητες, πουριτανές μυξοπαρθένες, να διευκρινίσω πως δεν μοιάζει κάπως έτσι αλλά κι ούτε έχει να κάνει με τις βουτιές που κάνει ο γερο-Σκρούτζ στο θησαυροφυλάκιο του. Οπότε αν ονειρεύεστε λίρες και χρυσαφικά επιτρέψετέ μου να σας προσγειώσω ανώμαλα στην πραγματικότητα. Ο ελληνικός δόκιμος όρος είναι ουρολαγνεία και πιστέψτε με, έχει πέραση. Κι επεδή όπως είμαι σε θέση πολύ καλά να γνωρίζω εσείς τα θυληκά προτιμάτε να σας πατήσει τη Λουί Βιτόν οδοστρωτήρας (με το άη φον μέσα) παρά να μένετε πίσω στα θέματα του ιν και της μοδός, ξέρω πως αν και ακούγεται αποκρουστικό είστε διατεθειμένες να το δοκιμάσετε προκειμένου να είστε τρέντυ. Φορέστε τα μαγιώ σας λοιπόν και ετοιμαστείτε να ζήσετε χρυσές στιγμές το αποψινό βράδυ. Το αν θα τον  καταβρέξετε ή θα σας καταβρέξει εκείνος είναι στη δική σας ευκαίρια, δεν θα σας το υποδείξω εγώ. Γνώμη μου πάντως είναι ότι η χαρά είναι τόσο στο να παίρνεις όσο και στο να δίνεις οπότε μια αμφίδρομη εμπειρία ενδεχωμένως να ενδυναμώσει τα θεμέλια της σχέσης σας. Αν για κάποιο λόγο απόφασίσετε να επιδοθείτε στα υδάτινα σπορ εκτός μπάνιου (πολλοί λένε ότι ο χώρος δεν εμπνέει) θυμηθείτε να στρώσετε αφθονά νάϋλον και μουσαμάδες στα πατώματα καθώς το μεν μάρμαρο γλιστράει, το δε ξύλο φουσκώνει και πετσικάρει εύκολα.







Σκατά να φας!

Ναι είναι αυτό που νομίζεις και ναι είμαι τόσο σιχαμερός και διεστραμμένος. "Όταν τα σκατά χτυπάνε τον ανεμιστήρα" (άλλη αγαπημένη έκφραση της γιαγιάς μου από την οποία την έκλεψε, την μετέφρασε και την οικειοποιήθηκε ο Αλ ο Πατσίνο) είναι ή ώρα για να ξεχωρίσουν οι άντρες από τα αγοράκια. Κοπρολαγνεία αγαπητές μου κι όποια αντέξει. Να αναφέρω μόνο ενδεικτικά, για όσες έχουν ενδοιασμούς, ότι μεγάλες παγκόσμιες πρσωπικότητες όπως ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ή Σερ, η Μαρί Κιουρί, ο Τζόν Λένον, ο Αινστάιν και η Ιώννα της Λωραίνης ήταν κοπρολάγνοι (νταξ από το μυαλό μου τα βγαλα τα ονόματα. Εκτός από το πρώτο. Για τον Κωνσταντάρα μου το χει πει ένας φίλος που του το χει πει ένας φίλος που του το χει πει..). Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες γιατί σιχάθηκα κι εγώ. Ετοιμάστε ένα δείπνο με μπόλικα δαμάσκηνα, ακτινίδια, φραπέ και τσιγάρα, συνεχίστε με μια ανάγνωσή ποιημάτων του Σουρή κι ύστερα βάλτε στο DVD μεγάλες επιτυχίες της έβδομης τέχνης όπως Human Centipede 1 και 2, Quills, καθώς και το ακατέργαστο  και άδικα κατακριτέο διαμάντι του ίντερνετς: 2 girls 1 cup (ναι! το έβαλα λινκ, δε σας χάλασε!) και καλή σας όρεξη.




Ήρεμα ήρεμα δεν είμαι κτηνοβάτης


Μιας κι εσείς οι γυναίκες τους άντρες γουρούνια τους ανεβάζετε, μοσχάρια τους κατεβάζετε ολημερίς κι ολονυκτίς εδώ και τόσα χρόνια, ήρθε η ώρα να περάσετε από τα λόγια στην πράξη. Όσες εξ υμών διαθέτετε -εκτός από τον καλό σας- κάποιο συμπαθές κατοικίδιο (θηλαστικό και τετράποδο κατα προτίμηση, αλλά περι ορέξεως...) μπορείτε να το συμπεριλάβετε στις σημερινές ερωτικές σας περιπτύξεις και να απογειώσετε το επίπεδο του έρωτά σας. Καθώς τυγχάνω κι εγώ μέγας φιλόζωος και προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, δεν συστήνω σε καμία περίπτωσή διείσδυση του ανδρικού μορίου σε οποιαδήποτε οπή του καλύτερου σας φίλου. Με λίγα λόγια κρατήστε τη μαλαπέρδα του καλού σας μακριά από τη σούφρα του Αζόρ ή της Χιονάτης. Αυτό που προτείνω είναι λίγο χαλαρωτικό μασαζ από την έμπειρη και σαγρέ (περισσότερη διέγερση) γλώσσα του μικρού μας φίλου στις ευαίσθητες σας περιοχές, Μην ξεχνάτε πως το σάλιο των ζώων είναι ιαματικό (μου το χει πει η γιαγιά μου). Αν πάλι ο Ρεξ δείχνει απρόθυμος να εκτελέσει τα καθηκοντά του, μια επάλειψη με μερέντα μπορεί να βοηθήσει τα μάλα ώστε να γίνει η δουλειά. Αν πάλι το λέει η καρδούλα σας -ή η μπάμια του καλού σας έχει καταντήσει άνοστη- μια επίσκεψή στην ύπαιθρο και δη σε ένα αγρόκτημα που διαθέτει σταύλο, μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Προσοχή μη σας γίνει συνήθεια μόνο και τρέχετε κάθε σαββατοκύριακο στις εξοχές.

Θα σταματήσω εδώ -μη με περάσετε και για κάναν ανώμαλο- αν και έχω αφήσει πολλά και σηματνικά φετίχ έξω από τη λίστα. Αλλά μεγάλα παιδιά είστε, βάλτε λίγο τη φαντασία σας να δουλέψει. Επιπροσθέτως -τι λόγος θέε μου!- το μπλόγκ ετούτο ήταν, είναι και πάντοτε θα είναι διαδραστικό. Οπότε μην διστάσετε να συνεισφέρετε με τα σχόλιά σας. Α και πούστε, μάγκες μην σκάσετε μύτη με άδεια χέρια σήμερα. Κι επειδή όπως είπαμε οι καιροί είναι χαλεποί, παραθέτω εδώ από κάτω μια πολύ όμορφη και κομψή ιδέα για δωρό στην καλή σας. Αντε βρε, και καλά γαμήσα!


9 σχόλια:

  1. 1ον. "συνεχίστε με μια ανάγνωσή ποιημάτων του Σουρή" έλιωσα!!
    2ον. Το Quills είναι ταινιάρα.
    3ον. Δεν είναι ανάγκη να είναι του αγίου Βαλεντίνου για να περνάς καλά με το αγόρι σου. (Είναι όμως λόγος να σου φέρνει υπερτεράστιες τούρτες καρδούλα! :p )
    4ον. Τις 3 τελευταίες προτάσεις τις αφήνω ασχολίαστες. Θέλα να πω,το ξέραμε πόσο σιχαμένος είσαι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 3ον Δεν είναι ανάγκη να είναι του Βαλεγδύνου, όχι. Σε αυτό συμφωνούμε. Απλά εγώ έδωσα συμβουλές για το κάτι παραπάνω. Αυτό το εξτραδάκι που θα κάνει τα ζευγάρια να ξεφύγουν από τα καθιερωμένα και να απογειώσουν τη σχέση τους. Αν τώρα τα δοκιμάσετε και σας αρέσουν feel free να τα κάνετε πράξη και τις υπόλοιπες 364 μέρες του χρόνου.

      4ον You know it! Can't deny it

      Διαγραφή
  2. Από τα πιο ρομαντικά σου άρθρα φίλε Τρύπο. Ξεκινάς χαλαρά με απλές μεθόδους ικανοποιήσης και καταλήγεις σε εξειδικευμένες. Ένα πιάτο απόλαυσης που προσφέρει αίμα, σπέρμα, μανό για τα νύχια, ούρα, σκατά και ζωώδη ένστικτα. Πιστεύω πως τα θυληκά που διαθέτουν ανοιχτούς ορίζοντες στο κρεβάτι τους θα εκτιμήσουν την κίνηση επιμόρφωσης που έκανες. Εγώ σαν Περίνιο σε δοξάζω και σε δοξολογώ με ύμνους χριστιανικούς κεντημένους με ψήγματα αγάπης.

    ΥΣ : Ναι ο Λάμπρος ήταν επίσης και ο Μπετόβεν. Και απ ότι έχω ακούσει και ο Αγαπούλας ο πρώην πρόεδρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εν Χριστώ αδερφέ Πέρη χαίρομαι που σου άρεσε και σε ευχαριστώ για τους ύμνους και τις δοξασίες σου. Όταν όλοι οι υπόλοιποι θα βράζουν μέσα στα καζάνια της κολάσεως και θα τους τρυπάνε βρωμεροί και δύσωδοι δαίμονες με τις δηλητηριασμένες λόγχες τους εις τον αιώνα τον άπαντα και μέχρι το τέλος του χρόνου, εμείς θα πίνουμε μάι τάι και καιπιρίνια στα τζακούζια του παραδείσου όπου θα μας παίρνουν υποβρύχιες πίπες τα πιο καυτά μουνάκια των αγγελικών ταγμάτων. Αμην!

    ΥΓ: Ναι γαμώτο! Το ξερά ότι ήταν αλήθεια αυτό για τον Λάμπρο. Δεν είναι τυχαίο ότι το έχω ακούσει από τόσους πολλούς και άσχετους μεταξύ τους. Για τον Μπετόβεν πάλι δεν είχα ιδέα. Αλλά χαλάλι του. Κουφός και να γράφει τέτοιες μουσικάρες, του συγχωρούμε τυχόν κουσούρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. oh....my...god!ενταξει αφου φρικαρα για λιγο με καποια διεστραμμενα που ειδα το ξεπερναω και ερχομαι να σχολιασω!Διαβαζω εσενα και τον αλλον τον ανωμαλο τον Περη να λετε συνεχεια για foot fetish...οφειλω να ομολογησω οτι δεν περιμενα να ενθουσιαζεται τοσο πολυ καποιος με τα ταπεινα πατουσακια αλλα χαιρομαι τουλαχιστον που δεν παει τσαμπα το pedicure που κανω τοσα χρονια!Κατι ειναι και αυτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1ον τα παρουσάκια ΔΕΝ ειναι ταπεινά. Σε παρακαλώ να τους φέρεσαι και να τα αποκαλείς όπως τους αξίζει.

      2ον Φυσικά και δεν πάει τσάμπα το πεντικιουρ. Κατ' αρχάς το κάνεις για να αισθάνεσαι εσύ καλύτερα και πιο όμορφη. ΑΛλά και για να δίνεις χαρά σε εμάς τους ανώμαλοι. Πίστεψε με είμαστε πιο πολλοί απ'ότι νομίζεις

      Διαγραφή
  5. Ευχαριστώ Vicky για τα καλά σου λόγια.
    Σ αγαπώ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπρρρρ κιτς κιτς, ελα ελα για μαζευτείτε λίγο. Αμα θέλετε σας νοικιάζω ιδιωτικό δωμάτιο στο μπλόγκ για να κάνετε τις cyber ανωμαλίες σας (έμπαινε Πέρη). Προσφέρω φιλικές τιμές, άψογη εξυπηρέτηση, εχεμύθεια. Αμα μ'αφήσετε να παίρνω και μάτι, οι πρώτες 2 ώρες τσάμπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή